Stichting Mozaika - KvK 54832993 - Tel: +31 337115730 - info@mozaika.nl

Welkom bij ”Mozaika”. De gezichtjes en karakters van onze kinderen vormen een helder en veelzijdig beeld van het leven op school, net als kleine stukjes mozaïek.Elk kind is uniek en getalenteerd. Een onvoorzichtige benadering verstoort de harmonie van de kleuren, onvriendelijkheid dooft het heldere licht. Het gezamenlijke doel van ouders en leerkrachten is dit fragiele en mooie mozaïek te behouden. Meertaligheid, het gebruik van meerdere talen in een gezin, is als een mozaïek van talen. En wij samen met jullie en onze kinderen zijn ook stukjes van een meertalige, multiculturele moderne maatschappij en brengen in het mozaïek nieuwe kleuren en vormen. In deze heldere meerstemmige wereld is het belangrijk om op tijd elke zachte en bescheiden kinderstem te horen.

75ste verjaardag van de grote overwinning

Dit concert, gegeven op 9 mei ter nagedachtenis aan de “Grote Patriottische Oorlog”, is voorbereid door leraren, studenten en ouders van “Mozaika” in omstandigheden van zelfisolatie.
Alle nummers zijn thuis bewerkt met eenvoudige hulpmiddelen, echter met een groot verlangen om onze kijkers veel vreugde te geven op deze 75ste Russische nationale feestdag.
Ons pedagogisch team hecht bijzonder veel belang aan het bewaren van herinneringen aan de geweldige prestatie die het Sovjet-volk heeft gegeven in de tweede wereldoorlog voor de toekomstige generatie.

Concert van de Russische folklore groep Radoves

16 июня 2019. Праздник "Святой Троицы" в "Мозаике"

Незабываемые эмоции оставил праздник "Святой Троицы", который прошел в воскресенье на базе ЦРДД "Мозаика".Спасибо большое ансамблю "Радовесь" за душевность и радость!Всем добра и мира!видео: Ksenia Ice

Geplaatst door Mozaika op Woensdag 19 juni 2019
НОВОГОДНЯЯ ЁЛКА ДЛЯ ДОШКОЛЬНИКОВ В "МОЗАИКЕ" 16 ДЕКАБРЯ 2018.

Новогодний праздник для малышей в "Мозаике" собрал в хоровод 120 детей и около 200 взрослых. Новогоднее чудо произошло, и Дед Мороз зажёг огни на Ёлке. Всех наших друзей с наступающим Новым 2019 годом!Видео: Ksenia Ice VIDEO

Geplaatst door Mozaika op Donderdag 20 december 2018

Jolka voor de kleuters van Mozaika. Ongeveer 120 kinderen en 200 volwassenen dansten een rondedans en een wonder gebeurde. Ded Moroz maakte dat de lampjes in de kerstboom aangingen. Iedereen een heel gelukkig 2019 gewenst!

Video: Ksenia Ice VIDEO


Op 16 december kwamen Ded Moroz en Snegurochka twee keer naar Mozaika. Na de lunch verzamelden de leerlingen van de eerste tot de vijfde klas zich bij de Jolka. Ze vermaakten Ded Moroz en Snegurochka met hun spetterende optreden. Het sprookje over de haan, de kat en de vos was vermakelijk, uitdagend en zeer modern. Nou, hoe zit het dan zonder geschenken en disco? Na de voorstelling dansten de kinderen en vermaakten ze zich met hun begeleiders, de afgestudeerden van Mozaika. We kijken uit naar de volgende Jolka in 2019, maar voor nu wensen we jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar!

Video: Ksenia Ice VIDEO

12