Stichting Mozaika - KvK 54832993 - Tel: +31 337115730 - info@mozaika.nl

Welkom bij ”Mozaika”. De gezichtjes en karakters van onze kinderen vormen een helder en veelzijdig beeld van het leven op school, net als kleine stukjes mozaïek.Elk kind is uniek en getalenteerd. Een onvoorzichtige benadering verstoort de harmonie van de kleuren, onvriendelijkheid dooft het heldere licht. Het gezamenlijke doel van ouders en leerkrachten is dit fragiele en mooie mozaïek te behouden. Meertaligheid, het gebruik van meerdere talen in een gezin, is als een mozaïek van talen. En wij samen met jullie en onze kinderen zijn ook stukjes van een meertalige, multiculturele moderne maatschappij en brengen in het mozaïek nieuwe kleuren en vormen. In deze heldere meerstemmige wereld is het belangrijk om op tijd elke zachte en bescheiden kinderstem te horen.

5 september- de eerste dag op school

Dit concert, gegeven op 9 mei ter nagedachtenis aan de “Grote Patriottische Oorlog”, is voorbereid door leraren, studenten en ouders van “Mozaika” in omstandigheden van zelfisolatie.
Alle nummers zijn thuis bewerkt met eenvoudige hulpmiddelen, echter met een groot verlangen om onze kijkers veel vreugde te geven op deze 75ste Russische nationale feestdag.
Ons pedagogisch team hecht bijzonder veel belang aan het bewaren van herinneringen aan de geweldige prestatie die het Sovjet-volk heeft gegeven in de tweede wereldoorlog voor de toekomstige generatie.

День самоуправления. 22.02.2020

https://www.facebook.com/mozaikanl/videos/186299259483364/

16 июня 2019. Праздник "Святой Троицы" в "Мозаике"

Незабываемые эмоции оставил праздник "Святой Троицы", который прошел в воскресенье на базе ЦРДД "Мозаика".Спасибо большое ансамблю "Радовесь" за душевность и радость!Всем добра и мира!видео: Ksenia Ice

Geplaatst door Mozaika op Woensdag 19 juni 2019