Stichting Mozaika - KvK 54832993 - Tel: +31 337115730 - info@mozaika.nl

1 september / 17e officiële lineka, start van het nieuwe schooljaar

Gisteren vond een zeer belangrijke gebeurtenis plaats: de inauguratie van alle studenten en pedagogen voor het nieuwe schooljaar. Het was een ontroerend en onvergetelijk moment. Nu hebben we een vlag en stropdassen met het embleem van de school! Onder de plechtige muziek, werd de Mozaika vlag gehesen boven het schoolplein. De eerste afgestudeerden en tiendeklassers accepteerden vervolgens eersteklassers in een hechte Mozaika familie. Dit jaar hebben we veel van hen, net als in het verleden.

Tijdens de lineka was een plechtige uitreiking van de certificaten van het Poesjkin Instituut van de Russische taal aan de studenten. Aan het einde van het laatste schooljaar slaagden onze studenten voor de derde keer in certificatietoetsen. Deze keer hebben we onze horizon verruimd en voor de eerste keer hebben we testen uitgevoerd op A2 niveau! Middelbare scholieren hebben met succes de complexe opdrachten van B2 niveau afgelegd. En voor het eerst hebben onze afgestudeerden de tests op afstand voor niveau C1 doorstaan. Dit is een zeer hoog niveau, wat een professionele kennis van de taal impliceert. We zijn trots!

En opeens was daar geleerde kat! Hij bracht nieuwe boeken naar de schoolbibliotheek, speelde met de kinderen, verzamelde beloften van hun ouders en slaagde er zelfs in om met de kinderen te leren. Trouwens, hij bestudeerde de eerste les samen met eerste-klassers en kreeg nieuwe kennis.

Met veel plezier feliciteren we iedereen op 1 september met de start van het nieuwe schooljaar. Na een warme zomervakantie gaan we, uitgerust en met nieuwe krachten verzameld, beginnen met een nieuw schooljaar. We willen dat alle studenten gemakkelijk en enthousiast nieuwe kennis opdoen. Pedagogen wensen we ook veel geduld, energie en inspiratie. Laat dit academische jaar vol zijn met heldere evenementen, overwinningen en prestaties!

Fotoalbum